Wysłany: Nie Cze 26, 2016 08:20 [R-75 Lift] Tuning grilla
W poliftowym roverku znaczek na grillu jest wyjątkowo badziewiasty moim zdaniem.
Bardzo szybko robi się wyblakły i odłazi z niego farba. Mam zamiar to usprawnić.
Co koledzy sądzą, może tak być jak na załączonym zdjęciu?
_________________ Od 1996 roku Rover 416 Si
Od 2016 roku Rover 25 Lift
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 26, 2016 08:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A według mnie właśnie lepiej wygląda z poliftowym . Nie chcę nikogo urazić ale wygląda o 5 lat starzej . Normalnie brak mu jedynie zmarnowanych pogodą podwójnych lamp i rocznika 1999 .
Polit ma znaczek minimalistyczny , jak reszta szczegółów auta ( zderzaki ) . Projektanci chcieli odświeżyć i tak staro wyglądającą bryłę 75-tki .
Zostaw ori - moje zdanie ( i tak jest ich coraz mniej ) .
Zdecydowanie
MG mk I tj przedliftowy na xenonie robi najlepszą robote..
Polift jest do przejścia a nowsze wersje i v8 z tym agro siatexem i wielkim grillem ale audi.. po prostu 'żenua"
Dominoz, właśnie ten od ZT nie bałdzo. Polift ZT na okularach byłby idealny (ewentualnie góra R75, dół MG ZT FL). Podobają mi się ostrzejsze linie z aut po liftingu, a jednocześnie wolę te okularki.
W sumie to jedno bym mógł zrobić xD ale na taki zderzak jak na w/w zdjęciu czyli do zderzaka przedlifta wspawać grill poliftowy, aczkolwiek zderzak by musiał być od 75 nie od Zt (kierunkowskazy) ze względu że zderzak przedliftowy od
Mg Zt przedlift jest z PUR niespawalne
Rover 75 przedlift i polift jest z PP +EPDM czyli spawalne
Mg zt polift jest z tego samego czyli PP+EPDM
Swój robię na taki deseń
czyli zderzak polift ZT ze wstawionymi lampami z r75
Jak coś mam jeszcze zderzak poliftowy Zt z którego mogę wyciąć grill i wstawić w przedlifta r75
Narazie efekt końcowy będzie po odbiorze od lakiernika na dniach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zdecydowanie
MG mk I tj przedliftowy na xenonie robi najlepszą robote..
Polift jest do przejścia a nowsze wersje i v8 z tym agro siatexem i wielkim grillem ale audi.. po prostu 'żenua"
Problem jest w tym ,że to nie "grill ala audi" w roverze tylko grill al'a rover jest w audi gdyż niemcy wprowadzili go dwa lata później
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum