Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Gdzie można zakupić sensowny i nie drogi zestaw wszystkich przewodów elastycznych do R214i?(tylne hamulce tarczowe)
Albo od jakich innych aut pasują? od R25 albo ZR? czy od innych też?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
robsson78 proszę cie, Toma team...... Już bardziej zgnojonego sprzedawcy nie było? forum aż huczy że oni nie bardzo a ty mi tu z takimi. Wypatrzyłem Kagera za 20kilka pln ale diabeł wie co to jest i czy pasuje.
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Lip 20, 2016 07:17
Kup normalnie byle co w sklepie, ja chyba mam tego Kagera, chyba, tylko co za różnica, nowe to nowe, trwałośc ich to 10 lat więc bym się nie bał, a bac się należy używania tych starych raczej
Bociek no właśnie pytanie czy to jest jakieś uniwersalne czy trzeba koniecznie do rovera i czy sa jakies różnice tarcze/bębny (tył) bo wszędzie są do bębnów a do tarcz jak na lekarstwo a jak widziałem Kagera to był nie wyspecyfikowany. A swoje kupowałeś w necie czy normalnie w sklepie?
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Lip 20, 2016 08:17
Ja mam bębny, nie pamiętam jak to było z tym oznaczeniem na tył czy to uniwersalne było czy jak, jedną oś kupiłem przez neta, drugą w sklepie, dośc tanie są to rzeczy więc myślę że najlepiej w sklepie stacjonarnym to ogarnąc, gdyby nie pasowały to można zwrócic a i przesyłka odpada
Harry, będę miał na uwadze bo jak młody ogarnie co tam mu potrzeba (ma jechać do mechanika na diagnozę bo wczoraj na przeglądzie mu wyszło ze tył nie hamuje ale ręczny żyleta i trzeba obadać co tam jest) to będziemy działać ale bardziej tył nas interesuje.
Harry napisał/a:
A jeżeli chcesz inne to kup firmy Hel w stalowym oplocie
tak niezbędne są w oplocie żeby te dzikie 75KM zatrzymać
sTERYD wczoraj już to ogarnąłem bo akurat IC mam po drodze do domu ale mają te najdroższe a tych tanich nima i koniec a do 75 kunia nie będę się rozciągał na jakieś "pozłacane" części
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum