Wysłany: Wto Sie 09, 2016 18:55 [R75] Wskazania poziomu paliwa w zegarach - rozbieżności
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam!
W czwartek wybieram się nad morze ze znajomymi i dziś zszedłem do samochodu żeby sprawdzić ile mam paliwa w baku zgodnie z tym tematem, aby wiedzieć ile muszę dotankować.
Jednak o dziwo u mnie rozdział 6 zamiast przykładowo tak:
6.0 "109330"
6.1 "__0439"
6.2 końcówka 1, 2 bądź 3
Nie wiem jak to interpretować, czujnik działa i pokazuje ok, wskazówka i rezerwa również, jedyne co to nie mogę sprawdzić ile mam jeszcze litrów paliwa. Czy ktoś spotkał się z czymś takim?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 09, 2016 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale wg. przykładu w podrozdziale 6.0 powinny być 2 wartości (dla czujnika rezerwy i dla czujnika właściwego) a u mnie jest jedna. W podrozdziale 6.1 gdzie powinno się wyświetlać całkowita ilość paliwa mam pusto...
Czyli u mnie 6.0 to rezerwa, a 6.1 to całkowita ilość czy jak to interpretować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum