Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Sie 2016 Posty: 30 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Sie 24, 2016 17:50
Pilot do bramy nie bedzie wspolpracowal z centralnym zamkiem samochodu, nawet jesli pasuje czestotliwosc (a wcale nie musi) to pilot bramy ma kod staly, a w aucie jest kod zmienny. W zdecydowanej wiekszosci przypadkow do skopiowania pilota ze zmiennym kodowaniem potrzebny jest pilot tego samego producenta co centralka, zadnego innego uniwersalnego nie bedzie akceptowac. Samo wyciagniecie algorytmu z pilota nie jest latwe, tym bardziej w warunkach domowych. Lepiej jest dokodowac nowy pilot do istniejacej centralki
Kupujesz nową obudowę. I jedziesz do Phijowi do Nowego Miasta nad Wartą. Masz 40km i za 150 czy 100zł masz kodowanie pilota
Ja aż z Wrocławia jechałem do niego bo u mnie wołali 450zł!!!! A on mi za 200 zrobił
madmips kup tylko nową obudowę i ją wymień, niema sensu całego pilota.
Jak masz uszkodzone przyciski na płytce PCB to także da się zrobić i będzie taniej niż nowy.
madmips [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 27, 2016 11:20
dzięki za podpowiedź, swego czasu jak szukałem to nic nie było. W jednym mi mikrostyk odpadł, ale w obu nie mam już tych klawiszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum