Wysłany: Pią Wrz 09, 2016 10:35 [R25, 75KM, 2003r] Taśma SRS czy są różne?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: 2003
Witam,
mam do wymiany taśmę SRS (od pewnego czasu nie działa klakson ostatnio się zaświeciła kontrolka SRS) szukam i szukam na forum i nie mogę nic odnaleźć na temat typu, rodzaju czy numeru tego elementu czy te taśmy są we wszystkich R25 identyczne? Chodzi o to ze chcę zamówić tą taśmę przez allegro i nie chcę zamówić nieodpowiedniej.
Z góry dziękuje za informację.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 09, 2016 10:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie tak ale znalazłem dwa oznaczenia YRC 100400 i YRC 100410 czym się one różnią? Sprawdzałem wtyczki pod siedzeniami nie pomogło wymieniłem bezpieczniki od klaksony dalej z przycisku nie działa aczkolwiek przy uruchomionym alarmie już tak. Więc nie wiem co może być inną przyczyną. Czy są w tych autach problemy z podpięciem się do komputera? ja mam silnik 1.1 dość nietypowy, niby kiedyś mechanik próbował się podłączyć ale nie wiem czy nic nie znalazł czy się w końcu nie połączył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum