Witam
poszukuje aktualnie jakiegoś samochodu i wpadłem na taką ofertę MG ZR 160. Nie powiem zakochałem się troszkę w tym samochodzie. Mogli byście się wypowiedzieć na temat tej oferty?
aukcja
dodam, że w samochodzie tym świeci się silnik na czerwono i silnik czasem faluje na niskich obrotach.
Z góry dzięki za odp
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 16, 2016 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Pon Paź 17, 2016 08:57
To jest MG po liftowy a ktoś wstawił mu przód przed liftowy na dodatek wstawił lampy nie od ZR a od R25,na zdjęciu wygląda na to że mocno różni się odcień lakieru na drzwiach z lakierem np. na błotniku. Brak dekielków przy alufelgach. Do tego dochodzą kłopoty mechaniczne. Słabo.
[ Dodano: Pon Paź 17, 2016 09:57 ]
Falowanie obrotów to nie standard a wada. Czy tam koło fotela kierowcy nie leży kółko/pokrętło od regulacji oparcia?
ja p....le a jak sprzedawałem piękne, zadbane, z oryginalnym przebiegiem i pewną historią auto to na forum się szpece forumowe pluli... a poszło za czapkę gruszek jak widzę w porównaniu do tego co jest na rynku
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Paź 19, 2016 08:19
marcinmarcin, się okaże, ten też jest za śmieszne piniondze ale będzie pewnie stał dużo dłużej niż Twój bo ulep jakich mało także wyluzuj chłopie poza tym mówiłem Ci co to za ZR bez spoilera prezencji Zr mu brakło, byś założył i obfocił pewnie szybciej by kupiec się znalazł (polift bez tego prezentuje się jak zwykła 25 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum