Wysłany: Nie Paź 23, 2016 18:07 Witam Roverkomaniakow.
Dzień dobry zacnemu l gronu użytkowników Roverkow. Nazywam się Patryk mieszkam w UK i od pół roku śmigam Roverem 75 1.8 2000r . Posiadaczem Rovera stałem się zwykłym przypadkiem i specjalnie zachwycony nie byłem no ale potrzebowałem szybko auta i trzeba było brać. O ile mój entuzjazm z zakupu Jaguara dla ubogich na początku był raczej mały, o tyle po trasie w której zrobiłem blisko 5000km i po pół roku użytkowania całkowicie zmieniłem swoje podejście do tego auta. Pozdrawiam i do zobaczenia na forum.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 23, 2016 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Siema... Wbrew pozorom to wygodne auto... I witamy na forum, bo angielskie forum to spora gruba zgryźliwych tetryków;p
Nawet bardzo wygodne, przed wyjazdem do PL obawiałem się trasy i ogólnie meczacej podróży. Na szczęście bezpodstawnie, jak na swoją klasę jest bardzo komfortowy i zapewnia wyższe standardy a niżeli wiele innych aut bardziej renomowanych marek i wyższych klas. Spalanie w 1.8 też wyszło bardzo rozsądne biorąc pod uwagę 5 osób i bagażnik wydychanym do ostatniego 1ccm jego ładowności. Jedyne co trochę męczył to 120KM pod maską niestety jest ich tam troszkę za mało ale specjalnej tragedii nie było. Co do angielskiego forum zagladalem i nawet się nie rejestrowalem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum