Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 17:42 Czy warto MG ZR 160
Witam forumowiczów,
jestem nowy na forum, zamierzam kupic MG ZR 160 1.8 vvc w gazie i tutaj do was pytanie moi mili jak oceniacie ten egzemplarz ? tutaj link : http://otomoto.pl/oferta/...ml#contact-form , pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi !
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 17:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cena na bank będzie niższa już o to zadbam...:) wieś tuning ? Masz na myśli zmienione światła? Możesz coś konkretniej o tej instalacji ? Dzięki za rade
Unikałbym świeżo sprowadzonych przez handlarzy egzemplarzy. Gdybyś widział, jak one wyglądały przed picowaniem, nie chciałbyś za nie zapłacić połowy tej ceny.
Ale jeśli masz blisko można obejrzeć, przejechać się
- brak oryginalnych tylnych świateł
- niemiecki przegląd można sobie wsadzić w...
- z tylu oparł się o latarnie najpewniej, sporo rdzy zaczyna wyłazić
- przedni lewy błotnik wgnieciony i pojawia się tam rdza
Trzeba pamiętać że każda zmiana odbiegająca od oryginału to zaniżanie wartości (światła).
Wszystkich malkontentów zapraszam do salonu Morris Garage po nowego ZR'a.
Odrzucacie koledze auto, bo ma inne lampy i czarny kolor felg?
Mam tłumik z R25 - nikt nie kupi mojego auta! To nic, że reszta w świetnym stanie.
To nic, że części zamienne to praktycznie rynek wtórny. Przecież w ASO MG założą genuine exhaust system.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum