Wysłany: Nie Lis 06, 2016 19:05 [R75] Woda w podłodze
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Przeglądnąłem chyba całe forum pod względem dostawania się wody od strony kierowcy,aż z tyłu do pasażera,ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi,a mianowicie:
Strasznie parowały szyby w aucie, jak się okazało zapchane były kanały odpływowe. Zostały przepchane i jest teraz ok,ale zaniepokoiło mnie,że jest mokro od strony kierowcy,aż z tyłu do pasażera! Podniosłem lekko mate,a tam woda..
Czy możecie mi napisać gdzie tam jest odpływ (bo może nie został odetkany),żeby spuścić tę wodę?
Z góry dzięki za odp!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 06, 2016 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 629 Skąd: Gliwice
Wysłany: Nie Lis 06, 2016 20:39
Strzykawka z wężykiem i jedziesz, następnie szmaty, czekasz aż nasiąknie i wykręcasz/wyrzucasz.
A później inwestujesz w pochłaniacz wilgoci (taki domowy).
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Jak masz manualną skrzynię i była robiona pompka sprzęgła sprawdź po rurce lej wodę i się okaże u mnie tak leciało wszystkie deszcze itd ciurkiem miałem pełną podłogę a wykładzina latem suszyła się cały tydzień na bramie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum