Wysłany: Sob Lis 19, 2016 22:17 [R25] Zawieszenie sportowe
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam jakiś spec tutaj się znajdzie od zawiasów ?
Wiem, że na ten temat było tryliard tematów na forum bo wszystkie przeczytałem lecz chciałbym się upewnić czy warto zainwestować w zawieszenie z ogłoszenia . Niby jest z Rovera 200 lecz z tego co sie orientuje do 25 będzie pasować czy coś będzie trzeba przerobić ?
Te amorki ACHS SUPER TOURING to jakieś "tajuningowe" czy poprostu takie z wyższej półki ?
Podesłał mi zdjęcie i coś cienko z tą "glebą" bo to było na 15x50x195 więc średnio gdyż na lato chce założyć 17" i nie chce by był jak na szczudłach .
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDhLWzD.html
Poproszę o szybką i konkretną odpowiedź czy warto inwestować w tę ofertę czy lepiej same sprężynki na serie amory ?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pon Lis 21, 2016 21:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 19, 2016 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ehh nie polepszyliście humoru niestety . Szukam zawiasa od ponad miesiąca i nic konkretnego nie mogę znaleść więc chyba tylko na same sprężyny się zdam pomimo,że mało co może to dać (
Jeśli chcesz obniżyć to sprężyny, czasem żeby to profesjonalnie zrobić potrzebne są też helpery. Jeśli zawieszenie sportowe to od 6-7tys. w górę trzeba wyjąć.
Wiem, już kilka opinii słyszałem, że mam ogromne koła i wygląda jak monster truck trochę. Nie przeszkadza mi to tym bardziej, że średnica nie odstaje tak znowu strasznie od oryginału i nic nie trze, bo sprężyny są dość twarde.
Licznik nadal delikatnie zawyża prędkość, więc patologii nie ma, a może dzięki temu jest troszkę bardziej miękko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum