Wysłany: Pią Lis 18, 2016 13:56 [R75] Lista błędów z TOAF
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Witajcie ponownie zresztą. Borykam się z check engine od zakupu, zresztą o tym wiedziałem jednak na początku to błędów było mniej niż teraz.
Przeskanowałem pojazd toafem dzisiaj, wyskoczył mi błąd P0171(bank1) oraz P0174(bank2), przy każdym z nich również informacja o zwarciu do zasilania (?). Czy mieliście z tym doczynienia? Jeden mówi, że tutaj trzeba sondy wymieniać, drugi zaś że leją wtryski no ale jak leją to by coś się z autem działo a tu nic.. jeździ idealnie czy mocy brakuje raczej wątpie. Pomóżcie coś na to bo już nie wiem gdzie mam z tym jechać. s
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 18, 2016 13:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie mam pojęcia co to może być, niestety właśnie te dwa kody wyświetlają check engine, ten 3 nie z tego co jest opisane w Toaf. Wyczytałem 30 angielskich forum odnośnie rover&land rover itp no i też widziałem że może to być wina po raz sond, dwa czegoś takiego jak Map sensora/IAT. Czy to mozliwe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum