Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2004
Dzień dobry,
Proszę o polecenie dobrego mechanika ze śląska (miło gdyby był chorzów, świętochłowice, katowice) na następujące objawy:
- znaczny ubytek płynu chłodniczego,
- ubytek oleju,
- auto kopci jak smok, na niebiesko, na szaro, mieszanka wszystkiego Kierowcy za mną poruszają się w mgle, szczególnie jak ruszam spod świateł
- na ciepłym silniku falują obroty, od 0 do 2tys (często gaśnie, sytuacja zdarza się na gazie, na benzynie rzadko)
Ostatnie przygody z mechanikiem mocno nadwyrężyły mój budżet, wymieniona była uszczelka pod głowicą, głowica przeszła kompletną renowację (ponoć była w tragicznym stanie). Po wyjeździe od mechanika przez kilka tygodni problemów nie zauważyłem, może dlatego, że mało jeżdżę, średnio około 100km tygodniowo.
Nie mam siły na reklamacje u poprzedniego mechanika, czas obsługi był tragiczny, kontakt zerowy, powiedzmy, że jestem pogodzony z wrzuceniem kasy w błoto...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 06, 2016 14:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum