Witam. Mam na sprzedaż Rovera 75 1.8 benzyna z 2001roku. Samochód ma przejechane obecnie 186000km, jestem pierwszym właścicielem w kraju. Rover ma przyciemniane szyby, na które mam papiery z Niemiec. Niedawno wymieniony rozrząd firmy INA więc do 240000km pojezdzi. Nowa uszczelka pod głowicą i uszczelki kolektorow (kupiłem uszkodzona uszczelka pod głowicą). Nowe klocki hamulcowe przód i tłumik końcowy. Samochód stoi na stalowych felgach ale z dobrymi zimowymi oponami. Jak dotąd żadnego problemu z nim nie miałem, wsiadam i jadę. Sprzedaję ponieważ nie potrzebuje tak dużego samochodu. Cena 7000zl do negocjacji. Informacje pod 533-151-200. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 06, 2017 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum