Wysłany: Wto Sty 31, 2017 18:14 [R75] Stukanie w zawieszeniu lewy przód podczas skręcania.
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Cześć, znów się pojawiam, niestety znów z problemem. w moim R75, zaczęło nagle coś stukać dość donośnie podczas skręcania kierownicą (nie ważne czy stoi czy jedzie), mechanik określił że sprężyna "przeskakuje" na kopułce (na bank jakoś inaczej się to nazywa) jedyne co wyszukałem w internecie, to poduszka amortyzatora... i tutaj pytanie do was, mieliscie podobne problemy? Jakieś sugestie co to może być? mam filmik ale niestety nie słychać aż tak dobrze tego na video.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 31, 2017 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może sprężyna pękła ? sprawdził to mechanik ? Łożysko poduszki amortyzatora też mogło się poddać. W końcu swoje lata ma. Swoją drogą "kopułka" Jak mechanik takiego pojęcia jak poduszka amortyzatora nie zna to może daruj mu tą naprawę żeby go sprężyna nie zabiła
longer86, podobno sprężyna cała (też wg jego diagnozy) jeśli to tylko łożysko to chwała bogu, 50zł mnie nie zrani bo roverem odkąd kupiłem go przejezdziłem 180km a wpakowane 4k. (1k felgi) ale mimo wszystko :V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum