Wiem ze podobny temat jest na forum ale dotyczy ono R75, w których wbudowany jest w konsolę wyświetlacz. W moim, jak i każdym innym Roverku 45 niestety takiego monitora nie ma Postanowiłem sobie sprawić taką kamerkę tylko zastanawiam się nad tym monitorem. Najlepiej to byłoby mieć taki w osłonce przeciwsłonecznej albo otwierany w podsufitce. niestety w obu wypadkach koszt samego monitora rozpoczyna się od jakichś 200 zł. Dużo, nie dużo ale ja chcę se to zrobić taniej Zastanawiałem się nad radiami z wysuwanym monitorem ale raz, że traci się wtedy na funkcjonalności radia (musiałby to by być tani i ubogi model żeby mieścić się w budżecie). Poza tym nie ma zdejmowanego panelu co zachęca złodziei...
Zastanawiam się nad wykorzystaniem jakiegoś taniego monitorka 4,3" - 5" i wmontowania go jakoś w wolnej kieszonce poniżej zapalniczki. Oczywiście żeby on również nie przyciągał złodziei to musiałby być chowany. Myślę nad zrobieniem czegoś w rodzaju prowadnicy po której by się monitor wyciągało z tej kieszeni na wysokość zapalniczki, a na koniec z powrotem chowało go do kieszeni.
Nie wiem czy nie za dużo wymagam ale może ktoś spotkał się z czymś podobnym albo ma własny patent na monitor do kamery
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Problem w tym że dostałem nawigacje (MaxCom Navi 501) jako prezent do nowego autka. Niestety nie ma ona wyjścia wideo ma jedynie wyjście na słuchawki i wejście na mini usb.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2016 Posty: 66 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Lut 08, 2017 00:24
Odświeżam temat, bo również zainteresowało mnie to. Zbytnio nie pomogę, ale pewnie nawigacja lub kamerka/wyświetlacz za kilkaset złotych... lub radio z wyświetlaczem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum