Wysłany: Pon Wrz 05, 2016 21:02 [R 75] zmiana softu na CDTi/ pomorskie
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Mam pytanie odnośnie zmiany softu czyli wgrania map z CDT na CDTi. Czy w woj. pomorskim istnieje taka możliwość gdzieś ? I jaka mniej więcej jest tego cena ? Z góry dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 05, 2016 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MaReK, a to nie wiedziałem. Myślałem, że funkcja wrzucania map w TOAF-ie jest jeszcze w fazie eksperymentalnej. Widocznie nie doczytałem posta, w którym pisaliście, że już jest względnie bezpieczna.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Dziękuję za informację.
Wpis Marka jest z września 2016 roku, czy CDT+ jest opcją płatną?
Wcześniej wyczytałem, iż jest to ogólnie dostępna opcja w programie TOAF.
Czy w tym roku (2017) wyszła jakaś poprawka w programie dotycząca stabilności i trafności wgrywania map?
Jedyna obawa to sam "zabieg" wgrywania mapy, a czytałem, iż TOAF robi to losowo.
Hazardzistą nigdy nie byłem
Mieszkam w mieście, gdzie temat serwisowania Rovera to jedna wielka niewiadoma.
Jak mi auto nie odpali to byłoby strasznie przykre doświadczenie, zważywszy na fakt
serwisów wymieniaczy a nie naprawiaczy
P.S. Czy kablem Elm327 jestem w stanie to wykonać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum