Wysłany: Sro Mar 15, 2017 23:20 [R75] Kierownica poliftowa - zmiana / zamiana ?
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witajcie,
Nie znalazłem niestety podobnego tematu na forum.
Sprowadziłem sobie z UK kierownicę z drewnem, stan taki sobie, do obszycia. Niestety, nie wziąłem pod uwagę różnicy w jasności / odcieniu (ciemnawe zdjęcie z aukcji) i mam polifta, light oakwood zamiast chcianego, ciemnego walnuta (wiem, mogłem dopytać, ale te kierownice są takie rzadkie że mnie poniosło). I teraz pytania:
a) czy ktoś nie chciałby się zamienić, mogę ew. trochę dopłacić
b) czy jest metoda (np. jakaś folia termokurczliwa?) zmiany barwy tej okleiny?
c) czy olać i montować i np. dołożyć gałkę biegów w takim kolorze? ale chyba bym nie chciał
d) ewentualnie, czy ktoś nie ma na sprzedaż takiej kierownicy? tamtą jakoś bym opchnął na allegro czy tu na giełdzie..
e) czy ktoś miał podobną sytuację i może ma jakieś fotki jak to finalnie zadziałało?
Z góry przepraszam, bo to mój pierwszy post i dzięki za moderację / przesunięcie do odpowiedniejszego działu jeśli trzeba.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 15, 2017 23:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum