Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam Forumowiczów,
Mój Romeo stoi u mechanika na wymianie sprzęgła. Przy okazji okazało się, że i wysprzęglikiem przydałoby się zająć. Na razie zdecydowałem się na zestaw naprawczy - zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale pojawił się pewiem problem: posypała się część ze zdjęcia. Mechanik rozkłada ręce, bo nigdzie nie może tego znaleźć nowego. Ja też starałem się pogrzebać na znanym portalu aukcyjnym, ale nic nie znalazłem... Może dlatego, że nie wiem dokładnie co wpisać w wyszukiwarce. Czy jesteście w stanie mi pomóc? Może ktoś ma coś takiego na stanie i jest gotowy mi tę część sprzedać? Albo chociaż jakimi hasłami mam tego cuda szukać?
Pozdrawiam,
Igor
[ Dodano: Pon Kwi 10, 2017 10:36 ]
Ok, sprawa rozwiązana. Dzięki szybkiej reakcji użytkownika greg-si, używka już jest zamontowana i wszystko działa jak należy (chociaż nadal nie wiem jak to się nazywa ).
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 10, 2017 09:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum