Wysłany: Sob Kwi 22, 2017 14:54 [R75] Tempomat cdt
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Jest to mój pierwszy post na tak więc na początku chciałbym się przywitać ze społecznością forum.
Mam dodatkowo pytanie, otóż chciałbym sobie dołożyć tempomat do mojego Rovera cdt, pod panelem klimatyzacji mam trzy wtyczki i jedna z nich to będzie od wyłącznika tempomatu natomiast nie mam pewności co do wtyczki od modułu, znalazłem taką jak na zdjęciu pod schowkiem, czy to jest to? Wetknieta była za panel bezpiecznikow wraz z jakimś luźno latającym przekaźnikiem. I drugie pytanie, na allegro jest mnóstwo modułów tempomatu ale nie mam pojęcia który z nich będzie dobry, jakby któryś z użytkownikow był tak uprzejmy i podał mi symbol tego urządzenia które będzie pasowało do mojego auta byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 22, 2017 14:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak już skompletujesz sprzęt (sterowanie na kierownicy, przycisk włączający tempomat, czujnik nad pedałem sprzęgła (możesz go mieć) oraz moduł) zainstalujesz wszystko i podłączysz to nie zapomnij sobie tempomatu aktywować w sterowniku silnika.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum