Wysłany: Nie Maj 14, 2017 12:22 [Rover 200] tyko cyka , nie odpala
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam Po remoncie związanym z HGF , mechanik przyprowadził mi Rover-ka Siadam by go odwieźć i nie kręci ? Wszystko działa tzn kontrolki gasną , pompkę słychać i przy przekręceniu kluczyka tylko słychać cyk i cisza Akumulator naładowany Mechanik pozaglądał i stwierdził że prądowy przewód na rozruszniku ,, wisi ,, na kilku drucikach Z popychu odpalił , zabrał Rover-ka na kanał i poprawił Przyjechał po czym sprawdziłem kilkakrotnie czy pali Odwiozłem go do warsztatu , podjechałem pod sklep wróciłem do domu i było ok Siadam do auta za godzinę i znowu cyk i nie kręci ? Przedtem z rozrusznikiem nie miałem żadnych problemów Po odpięciu aku i ponownym podpięciu przy pierwszym przekręceniu kluczyka słychać pisk krótko Co on oznaczać może ? Pozdrawiam
ps. jednak rozrusznik padł naglę Kończę temat
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 14, 2017 12:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum