Wysłany: Wto Maj 23, 2017 15:38 [R45] Jaki program diagnostyczny,kabel
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam,jestem po wymianie pompy wtryskowej i trzeba ustawic teraz kąt bo jest problem z rozruchem ,w moim miescie jest tylko jedna firma mianowicie Bosch service ktora moze to zrobic lecz mają problem by sie połączyc z autem a metoda prob i błedow bez programu nie wchodzi u nich w gre ,wlasciciel powiedzial ze jak sobie zakupie swoj program do diagnostyki by sie połączyc oni mi to zrobią ,pytanie do was jaki program i jaki kabel kupic by to wszystko gralo ,szukalem są tematy tylko nie aktualne bo z dawna prosze o pomoc i linki moze z allegro co zakupic,dzieki pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 23, 2017 15:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego błedow zadnych nie mam ,wyskoczył bład jak padla pompa wtryskowa ale w boschu mi wymienili i bład skasowali ,potrzebuje programu tylko by ustawili mi kąt wtrysku,doczytalem wlasnie ze ten elm nie zawsze dziala z naszym 2.0idt ,wiec jak to jest
Mam 3 R45 z 2000 na podwórku i ze wszystkimi ELM327 współpracuje i spokojnie ustawisz z jego pomocą Kąt wtrysku.
Na telefon ściągasz Torque i w nim będzie zakładka bodajże Kąt wyprzedzenia zapłonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum