Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 15:05 [R400] Podświetlenie przycisku awaryjnych
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
witam po wlaczeniu awaryjnych powinien mrugac przycisk... wymienilem zarowke ktora znajduje sie w srodku i dalej nic... bezpieczniki tez wszytskie sa ok...
co to moze byc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 00:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 15:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no i wszystko jasne;) przy zapalonych pozycyjnych sie swieci:) ale jesli przełącznik mialby wejscia w sobie na 2 zarowki(tak jak ten od podgrzewania tylnej szyby) moglby jeszcze migac... przy kostce na krotko podloczylem zarowke 12v i mrugala w rytm kierunkow (przewod czarny i ten po przeciwko na kostce) ale niestety jest wejscie tylko na jedna zarowke:)
[ Dodano: Sob Wrz 13, 2008 23:41 ]
mam pytanie czy moge wymienic zegar w moim roverze 75 bo jak go kupiłem gosciowi sie zepsuł i włozyli mu z disla choc to bedzyniak taki mieli pod reką ,byłem w salonie i powiedzieli ze tak sie nie zmieni tylko trzeba miec jakis program czy cos ....i to bedzie kosztowac ,czy ktos z was drodzy koledzy mieł taki przypadek albo sie lepiej odemnie orietuje co i jak dzieki z góry za posty czekam na informacje
Jaki symbol ma żarówka od podświetlenia przycisku świateł awaryjnych lub ogrzewania tylnej szyby? Interesuje mnie tylko symbol "standardowej" żarówki. Nie chcę na ledy zamieniać.
Mona prosić ewentualnie o linka z allegro do właściwej żarówki?
w tme.eu można nabyć ale nie mam symbolu, kumpel mi to wyszukał jako miniaturowa żarówka
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
Ostatnio zmieniony przez sknerko Sob Lip 02, 2016 20:36, w całości zmieniany 1 raz
MG TF 160 srebrny pocisk
Witam, podpinam się pod temat podświetlenia przycisku awaryjnych, jak dobrać się do tej żarówki podświetlającej czy można to zrobić podważając ten przycisk czy w jakiś inny sposób, ten sam problem mam z podświetleniem przełącznika/pokrętła nawiewu , jak mam się do tego zabrać żeby nie połamać lub urwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum