Wysłany: Czw Cze 22, 2017 19:22 [Rover 416] z silnikiem hondy (automat) Osprzęt silnika
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Jestem tu po raz pierwszy na forum i na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkimi Szanownymi Forumowiczami.
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Rovera 416 z silnikiem Hondy. udało mi się nabyć ładny egzemplarz, który jak każdy wymaga jednak pewnych nakladów, żeby w pełnił cieszył oko i nie tylko
Moje pytanie dotyczy osprzętu silnika w tym samochodzie.
1. Czy części układu klimatyzacji (tj. chłodnica, sprężarka, czujnik, zawór, osuszacz itp.) w tym modelu są kompatybilne z częściami stosowanymi hondzie civic z tym samym silnikiem?
2. Czy pozostały osprzęt w tym Roverze (np. alternator, rozrusznik, chłodnica itp. również jest zamienny z częściami montowanymi w civikach VI z tym silnikiem?
Pozdrawiam Wszystkich
Sebastian.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 22, 2017 19:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum