Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Uszkodziło mi się (uszkodzono mi?) lusterko boczne od strony kierowcy.
Wygląda na to, że urwało się coś, za co łapie sprężyna.
Czy w tym materiale da się wywiercić otworki, żeby wstawić tam jakąś rurkę, za którą złapię sprężynę?
Czy raczej szukać lusterka-używki?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 28, 2017 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Używane nawet po 20 pln, ale ja bym kupił od R25 są większe i ładniejsze i nawet w kolorze dorwiesz jak poszukasz albo srebrne co pasują do wszystkiego lub czarne. jedynie jeden otwór do mocowania trzeba na nowo wywiercić. w Turbina 214 zakładaliśmy i w moim poprzednim R220 oba dorwałem w kolorze i nie trzeba było malować
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ciekawe, że jakieś 3 tygodnie temu stało mi się dokładnie to samo - wychodzę popołudniu do sklepu, a tu Rover smutny, bo mu ucho wisi
Z małą różnicą, bo u mnie pękło to oczko od strony drzwi i wstawiłem tam pętlę z grubego drutu zakotwiczoną od środka i trzyma pięknie chociaż naciągnąć sprężynę łatwo nie było. Jest to do zrobienia, ale jak Ci się nie chce to 20-30 zł na szrocie.
U mnie dodatkowo zamiast tej odlewanej ramki, do której przykręcone jest lusterko jest ramka z grubego drutu (dziwne, bo Rover tylko o rok młodszy), więc tak jak u Ciebie urwać mi się nie może.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum