Wysłany: Sro Lip 19, 2017 19:11 [R75] Brak nadmuchu wewnątrz kabiny
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Pod koniec roku z jakiegoś powodu wentylator wewnątrz samochodu przestał działać,czasem chwilowo generował dźwięk jak z helikoptera później przestał wgl działać.
Na wiosnę samochód stał z miesiąc (był do wymiany cały układ sprzęgła) i gdy odebrałem go od mechanika nadmuch w kabinie znów działał.. niestety jedynie przez góra dzień,dwa teraz znów brak jakiejkolwiek reakcji. Bezpieczniki pod maską oraz od strony pasażera sprawdzone co do jednego i wszystko ok, czy wentylator chłodnicy pełni także rolę nadmuchu wewnątrz? czy to osobny wentylator schowany pod tapicerką? jak go można sprawdzić lub znaleźć?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ktoś wie jak się mogę do niego dostać? Da radę przez otwór od radia + klima? Albo od dołu przy stronie pasażera? Czy raczej nie obejdzie się bez zdejmowania całej tapicerki? Czy komputer np. Toaf wykrywa takie usterki?
Ktoś wie jak się mogę do niego dostać? Da radę przez otwór od radia + klima? Albo od dołu przy stronie pasażera? Czy raczej nie obejdzie się bez zdejmowania całej tapicerki? Czy komputer np. Toaf wykrywa takie usterki?
Po pierwsze , sprawdż w komorze bezpieczników pod maską , przekażnik (duża czarna kostka ) z symbolem wiatraka , bedziesz widział po oznaczeniu, gdy podniesiesz pokrywe bezpieczników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum