Gość powiedział że sprowadził go kilka lat temu jego kolega a on od niego kupił 3 lata temu. Przez zagięty wąż od gazu wypaliły się zawory co było robione w serwisie British cars w wawie za 3,5 tys (zaraz jak go kupił mu sie to stało). Mówi że serwisuje go tylko w tym serwisie i ma książkę seriwsową stamtąd. Malował ostatnio progi bo były odpryski od kamyków które zaczęły rdzewieć. Powiedział też że na prawie całym aucie jest druga warstwa lakieru prócz dachu ( podobno robione jeszcze w niemczech), i że szpachli nie ma.
Po wpisaniu Vinu w neta znalazłem ogłoszenie ze stycznia gdzie obecny właściciel wystawił go za 9500 zł
No cóż auto wygląda zacnie Jeśli włąściciel serwisuje w British cars to ogromny plus wiadomo że jest wszystko dobrze porobione. Zobacz faktury i będziesz miał pewność co było robione. Skoro był rozrząd robiony i jest potwierdzony to masz już ponad 2 tys zaoszczędzone Ja bym się umówił z właścicelem na przegląd u Mariusza w British cars co jest do zrobienia na dzień dzisiejszy i to by było najlepsze rozwiązanie. Auto godne uwagi przepiękny kolor i felgi 17" które też swoje kosztują
[ Dodano: Pon Lip 24, 2017 15:20 ]
Max opcja to nie jest nie ma x-enonów nie wiadomo czy jest trakcja i roleta tylnej szyby
[ Dodano: Pon Lip 24, 2017 15:20 ]
I lusterka nie są składane a takie występowały
Jeżeli chodzi o Vis to czy w tym konkretnym odelu powinny one być z zielonymi lampkami do sprawdzania czy bez?? Jak sprawdzić poprawność działania Vis-ów bez lampek?
I czy kierownica nie powinna być biała???
[ Dodano: Czw Lip 27, 2017 10:52 ]
Jeżeli ktoś sie zastanawia na ogladaniem tego auta to omijajcie szerokim łukiem. Auto składane z dwóch walone szpachlowane prawie z każdej strony a mechanika to on nie widział od paru lat. Silnik zajechany. Przyspieszał mniej więcej jak punto 1.2.
Nie chce mi się pisać wszystkiego bo lista byłaby długa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum