Wysłany: Nie Sie 27, 2017 11:59 [MG ZR '04] Proszę o opinie
Witam, przymierzam się do kupna MG ZR. W oko wpadł mi egzemplarz ukazany poniżej. Niestety mam 400km i nie chcę jechać oglądać go w ciemno. Ktoś ma jakieś uwagi co do tego autka, a może ktoś już je oglądał? Jedyne, co rzuca mi się w oczy to lewa tylna lampa od R200. Poniżej zrzut ekranu, oraz link do ogłoszenia. Pozdrawiam.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Sie 28, 2017 08:23
Check się świeci a nie powinien, jak dla mnie zbyt okazyjna cena co przy takiej odległości sugeruje że raczej nie ma po co jechać, chyba że jesteś hazardzistą i lubisz ryzyko, wtedy to tak .
To auto sprzedaje były serwis Rovera, jak widać "check" to zapewne dlatego że akurat jak sie zaświecił trzasnęli fotkę. Moje R75 też oni wiele lat temu sprowadzili i nie było problemów z nim więc sadzę że ten egzemplarz albo jest któregoś z pracowników albo zdobyli go jakoś okazyjnie i pchają dalej. Jest jedno ale ich serwis nie ma najlepszej opinii co nie zmienia faktu że na marce się znają i na pewno niewiele utargujesz.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Sie 29, 2017 08:26
nie sknerko, w tej pozycji check już nie powinien się świecić, gdyby to było zaraz po przekręceniu kluczyka widziałbyś kontrolkę od abs i check jednocześnie, uprzedzając Twoje dalsze wątpliwości, ja jako użytkownik R25 iDT mam 100% pewności że ten check to nie przypadek!
Myślę że na miejscu może się okazać że kontrolka nie świeci (zachowuje się poprawnie) ale pewnosci nie ma. Codziennie koło nich jadę ale już mają zamknięte tak bym go obejrzał
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum