Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam wszystkich
Dziś podczas jazdy, nagle włączyła mi się kontrolka SRS. Próbowałam zgasić i odpalić silnik kilkukrotnie z nadzieją, że może sama zgaśnie ale niestety bez powodzenia.
Czy jest możliwość, że poduszki otworzą mi się same podczas jazdy? Boję się takiej możliwość... Proszę o odpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 24, 2017 21:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Większe ryzyko, że Ci się nie otworzą podczas wypadku. Tematów na ten temat jest masa...
Nie zruszyło Ci nic kabli pod fotelem? Nie wiem: ktoś kopnął, lub coś się przesunęło?
Sprawdź wtyczki pod fotelem: rozepnij, złącz mocniej - możesz środkiem do styków elektrycznych prysnąć.
Jechałam spokojnie więc raczej nic z tych rzeczy, ale jutro posprawdzam te styki i może pomoże
Wiem, że podczas wypadku mogą nie zadziałać, ale również martwi mnie fakt samoistnego otwarcia się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum