sash997, 187 tysięcy... chyba ósmy raz. Moje auto było cofane, ma ponad 300 i fotele wyglądają jakby niedawno fabrykę opuściły. Nie wiem ile ten samochód musiał zrobić, by zostały aż tak zużyte.
sash997, 187 tysięcy... chyba ósmy raz. Moje auto było cofane, ma ponad 300 i fotele wyglądają jakby niedawno fabrykę opuściły. Nie wiem ile ten samochód musiał zrobić, by zostały aż tak zużyte.
Niekoniecznie musi mieć tyle najechane. Skóra niestety w Roverkach lubi się szybko wycierać, tym bardziej jeśli się o nią nie dba. W tym przypadku akurat widać, że właściciel tylko jeździł i nic poza tym
Bardzo fajny kolor, nie wiem czy nie jeden z najlepszych właśnie pod R75.
tomasino, skóra w 75 szybko się wyciera? Pierwsze słyszę. Kupiłem samochód zajechany wręcz (jak się okazało), ale akurat wnętrze trzyma się super. Po kierownicy i nakładkach pedałów widać przebieg, choć w moim wypadku także po pierścieniach, panewkach, zaworach... ale to już za mną.
Diesel, krążownik autostradowy, rocznik 2000, fotele wołają o pomstę do nieba, na kierownicy nie ma już skóry i poniżej 200.000? Diesle po 2-4latach potrafią mieć tyle najechane.
MD, racja! Źle się określiłem
Skóra szybko się wyciera na kierownicy. Ja sam w swoim roverku przy przebiegu 97tys km miałem dziure plus wytarcia. Tak tez zauważyłem w innych które oglądałem. Dlatego też wymieniłem na czarną od Ztka bo jednak trwalsza
Jeśli chodzi o fotele no to oczywiście, że skóra jest trwalsza. Aczkolwiek zawsze trzeba o nią trochę zadbać. W tym białym z aukcji ewidentnie widać, że jest zaniedbane. Wydaje mi się, że fotele od nowości zostały pierwszy raz przetarte przed zrobieniem zdjęć
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sro Paź 18, 2017 13:05
Zastanawiam się nad takim strupkiem do remontu, tzn chciałbym aby blacharsko był jak najlepszy, progi można przeboleć , zderzaki też ale raszta chciałbym w dobrym stanie bo tego sam nie zrobie, w porównaniu do robót blacharskich to wymiana silnika nie jest dla mnie dużym kosztem bo to mogę sam zrobić jak i resztę mechanicznych rzeczy typu wentylator zawieszenie hamulce...
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
O Wielkopolska
Szkoda, że nie Poznań bo chętnie bym obejrzał.
No progi to już konkretnie wygryzione
Mam sedana z tego samego roku i na progach 0 śladów rdzy. Aż jestem ciekaw jak wygląda podwozie w tym białym sedanie...
Ten przebieg to chyba największa wada. Zdradza charakter sprzedającego. Chyba że przebieg jest udokumentowany. Wtedy mamy do czynienia z BIAŁYM KRUKIEM
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Jasne że podwozie nie musi być zgnite. Ale jak wóz ogólnie tak wygląda, to trochę wskazuje to na jego ogólny stan/podejście właściciela do profilaktyki antykorozyjnej, usuwania bieżących usterek, mankamentów, etc.
Warto zanurkować pod furę i zobaczyć co tam się dzieje; np. czy auto ma jeszcze jakieś zawieszenie, układ wydechowy
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum