WItam
Napisałem ci na PW podłączałeś pod oryginalny przycisk ?
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Właśnie nie mam instalacji do rolety.
Ale już mi odpisał gościu z angielskiego forum i dał schemat podłączenia
_________________ --------------------------------------------------------------------
[ Dodano: Sob Lis 09, 2013 14:42 ]
Witam
I zdzwiko założyłem rolete i podłączyłem pod czarną kostke (od tempomatu ) i roleta działa ,nie widze zielonej wtyczki do rolety ??? znalazłem wtyczke pod półka do rolety czarna i podłączyłem tam silnik z rolety wtyczka pasuje.Jak podłączyć teraz tempomat ? nawet nie widze żadnej wtyczki za schowkiem a guziki juz wymieniłem w kierownicy do tempomatu .
Myślę nad założeniem sobie rolety. Zielona wtyczka w konsoli środkowej jest. Teraz zastanawiam się, czy w bagażniku będzie drugi koniec - gdzie dokładnie tego szukać?
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Witam czy mógłby mi ktoś pomóc z montażem rolety. Problem polega na tym ze zakupiłem roletę wraz z półką tylko jak się później okazało półka jest w innym kolorze niż tapicerka u mnie w aucie. Jeśli ma ktoś czas, doświadczenie w montażu oraz chęć pomocy to byłbym bardzo wdzięczny. Jestem z dolnego śląska ( okolice kłodzka) mogę dojechać do 100km.
W sumie to nawet nie starałem się za to zabierać boje się że sam coś uszkodze lub połamie. Zastanawiam się czy na mojej półce są te plastikowe uchwyty, które trzymają roletę bo z tego co zauważyłem to są one przyklejone na stałe.
PawelSki99, nie ma na pewno. Przerabiałem temat. Miałem taką samą sytuacje jak ty. Wyciąłem dziurę w swojej, przełożyłem plastikowe uchwyty i działa. W sumie plastikowe uchwyty są zbędne, bo rolety przykręca się od bagażnika, są otwory. Zrobię może jutro fotkę i ci pokaże
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum