Bezinwazyjnie to raczej ciężko będzie
Co najwyżej będziesz musiał szybę zbić i rozbierać drzwi.
Chyba, że potem jakoś toafem idzie odblokować?
prebenny, z tym zbijaniem małej szybki to nawet można inaczej komuś tłumaczyć. Już kilka zdjęć widziałem na fejsie ze zbitym trójkątem. Zawsze myślałem sobie po co tą mała zbijają??? A jeśli trzeba będzie wejść do auta to teraz przeciskaj się przez ten trójkącik No chyba, że ktoś jest Houdini
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Spróbuj wziąć dwa drewniane kliny. Wsunąć w górny róg drzwi, pomiędzy uszczelkę a framugę drzwi. Powinna zrobić się delikatna luka, która umożliwi włożenie drutu. Pozostaje sprytnie manewrować po klamkach, przyciskach otwierania itp - zależy co zadziała. Nie pamiętam jak jest w R ale w Volvo jak był samochód zamknięty to od środka szarpanie za klamkę nic nie pomagało.
Bieri13, jeśli masz uaktywniony superlock to też nie uda ci się otworzyć. Kurcze... Nie mam jak zejść do auta aby sprawdzić czy zamknięcie z kluczyka uaktywnia superlock? Wszystko w sumie też zależy jak kto co ma ustawione
Wszystko sprawdziłem. Nawet maskę otwarłem żeby aku odłączyć ale też nie pomogło. Chodzi mi o ten temat:https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=527853
Tam sprawa została rozwiązana według patentu 7Tomi. Tylko jaki to sposób.
hamer1992, masz toaf i kabelek? Jeśli tak to napisz do Marcin Misek czy możba otworzyć zamki z toafa? Wydaje mi się, że tak. Marcin to spec w te klocki
Może warto skorzystać z jakiejś lokalnej firmy specjalizującej sie w awaryjnym otwieraniu samochodów...
Najważniejsze żeby w jak najmniej inwazyjny sposób dostać się do środka wozu.
Jak zrozumiałem oryginalny kluczyk z grotem do twojego samochodu posiadasz. Jesteś oczywiście jego właścicielem. Może warto żebyś uzupełnił jeszcze info (sedan czy kombi, rocznik wozu, skąd jesteś?).
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Najmniej inwazyjne będzie wybicie szyby i próbowanie otwieranie toafem.
christopher7, R75 podobno nie do włamania
Na zlocie mieliśmy przypadek z zatrzaśnietymi kluczykami i dzwoniliśmy po specach. Jak tylko usłyszeli R75 to tylko odpowiedź, że nie do włamania
Rozumiem rozumiem. Tylko w tym temacie gość rozbroił alarm i otwarł samochód w 15 minut za pomocą płaskiego śrubokręta i torxa.
SedaN 2000r. Pogorzela Wielkopolska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum