Wysłany: Pią Lis 10, 2017 21:02 [Rover 620sdi] wieksze IC
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam jak w temacie potrzebuję informacji na temat wiekszego IC do mojego roverka. Turbo większe jest mapa od Remiego ale nadal mi mało planuję kupić nowe końcówki wtrysków i tak pomyślałem ze jak juz sie bawić to grubo i chce zrobić cały dolot z nierdzewki i większe IC. Jak by ktoś mial jakiekolwiek informacje na ten temat to byłbym bardzo wdzięczny. Pozrawiam
[ Dodano: Pią Lis 10, 2017 21:02 ]
nikt nic nie wie?
Ostatnio zmieniony przez adam9149 Pią Lis 03, 2017 18:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 10, 2017 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tomii620si, Szukałem ale kurcze nie mogę znaleść zadnego tematu. Jak byś mogł znaleść jakieś fotki z montażu takiego IC i opisał montaż to byłbym ci bardzo wdzięczny
Kiedyś znalazłem temat że ktoś IC od renówki megane 2 wsadził. za 50zł udało się kupić . Mam już go także w lutym mam urlop to się za to wezmę, zdeżak w dół i jazda. Raczej ze zderzakiem nie bedzie problemu bo tyle co malowane auto całe było. Cały dolot będe robił z nierdzewki. Mogę zrobić parę fotek dla zainteresowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum