że co? w dieslu nie będzie różnicy a w PB będzie? co to za magia?
Ta magia to fizyka. Jak dasz amortyzatory z jednego samochodu do drugiego całkiem innego, o innej masie, wysokości, itd. to prowadzenie może się pogorszyć.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 09:15
nanab napisał/a:
Ta magia to fizyka.
kolejny magik ruszcie wy główką trochę czasem zamiast pisać głupoty i w dieslu będzie inne prowadzenie ZR z amorami z 25 i w benzynie, fizyki właśnie nie oszukasz
a Ty myslisz co czy tylko tak piszesz co Ci sie wymyśli? miałes kiedys w łapach amortyzatory? co jak sie załozyc od 1.4 z r25 do 1.8vv, lub 2.0d ?to nie bedzie rożnicy?wez chłopie.. pomagaj a nie juz hejty
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lut 17, 2018 09:19
skorpion200 napisał/a:
a Ty myslisz co czy tylko tak piszesz co Ci sie wymyśli?
a czy Ty pisać po polsku umiesz?
skorpion200 napisał/a:
miałes kiedys w łapach amortyzatory?
zdjęcie Ci przysłać jak je 3mam czy o co Ci chodzi
skorpion200 napisał/a:
o jak sie załozyc od 1.4 z r25 do 1.8vv
patrz odpowiedź dwa posty wyżej
może jak w końcu napiszesz spokojnie i z ładem to w końcu nie będę Ci musiał odpowiadać że głupoty piszesz i wtedy to będzie pomoc bo na razie to sam hejtujesz
bociannielot wiesz co szkoda mi czasu na Ciebie i na tłumaczenie ci jak dziecku. bielu000 jesli Ty mnie zrozumiałes to najważniejsze w sumie u mnie lezy cały kit do zr i sie marnuje z 4 lata najprosciej zamiast bawic sie z zawiecha z 25 kupic gwint jest duzo lepszy i w KW nie ma problemu z czesciami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum