Wysłany: Pon Lut 19, 2018 14:42 [r45] rezystor dmuchawy, jeż, jak naprawić? gdzie kupić?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2004
Witam wszystkich, czy ktoś wie czy można naprawić rezystor dmuchawy tzw. jeż z r45 z klimatronikiem, czy pozostaje jedynie jego wymiana ? Jeśli tylko wymiana to może ktoś wie gdzie mogę go dostać? na forum nic nie znalazłem, na allegro sa tylko zwykłe rezystory nie jeże, lub ewentualnie czy można dopasować go z innego auta ? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek1091 Pon Lut 19, 2018 15:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 19, 2018 14:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ferrari ma je chyba dostępne jeszcze w ofercie ale cena przeważy auto
Ogólnie tam w środku sa tranzystory i w UK oni to rozbierają i naprawiają bo nie ma tego prawie nigdzie jako nowy element dostępne. Przyczyna ze to padło główną jest ze zaciera sie dmuchawa, wiec warto ja tez sprawdzić czy z nią wszystko w porządku.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum