Witam do grona czytelników tego zacnego forum dołączyłem już jakis czas temu i myślę że nadszedł już czas na przywitanie się. Pochodzę z Tarnowkich Gór a swojego MG ZT 190 zakupiłem w lutym tego roku.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 16, 2018 16:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak na razie to mój MG nawet nie może poruszać się legalnie po drogach bo jeszcze go nie zarejestrowałem (muszę usunąć parę usterek) ale w niedalekiej przyszłości jest to temat do obgadania. A co do zdjęć to postaram się jakieś wrzucić choć nie ma czym się chwalić bo auto jest w takim sobie stanie lakierniczym i zostało zakupione po to żeby sprawdzić czy w ogóle brytyjska motoryzacja to będzie coś dla mnie, choć muszę przyznać że jak na razie to jestem nim zauroczony pomimo jego braków które wynikają z zaniedbania poprzednich właścicieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum