tak, istnieją. Wjedź do jakiegoś motoryzacyjnego - coś powinieneś dobrać. Używek nie szukaj - nie wiem jak u innych, ale u mnie spinki są jednorazowe - jakiś kiepski plastik i strasznie się kruszą
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 16:08
Dzięki Panowie za info, lecz wychodzi że będę musiał kupić z alledrogo - najgorsze jest to że potrzebuję 20 sztuk, lakiernik właśnie maluje dwa całe boki i tak jak piterazim, wspomniał strasznie się kruszą.
Ja ostatnio kupowałem i płaciłem 1zł za szt., poszedłem do sklepu ze starą i dostałem nowe jak chcesz moge ci kupić i wysłać ale do szt dojdzie jakieś 3zł wysyłki
_________________ Opel Astra F 1,4>Mercedes W202 C180>Ford Cougar 2,5V6>Mercedes W210 E280>
Rover 75 2,0V6
ROBDZOB dzięki bardzo - rzeczywiście pasują co prawda nie idealnie ale w tej cenie to rewelacja. Montowałem listwy sam bez problemu - dzięki za wskazówkę i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum