Wysłany: Pią Cze 29, 2018 22:23 [MG ZT] Chcę kupić MG ZT - Proszę oceńcie ten samochód
Cześć Roverkowicze! Rozważam zakup MG ZT, aktualnie posiadam Roverka 45. Ogłoszeń jest bardzo mało, w ostatnim czasie jedynie to wystawione dziś, które już kilka miesięcy temu było na sprzedaż teraz jest ponownie. Co o nim sądzicie? Czy jest warte uwagi? Opis napisany aż zbyt zachęcająco ale auto faktycznie ładnie wygląda. Dziękuję za każdą radę czy uwagę.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2016 Posty: 170 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Cze 30, 2018 10:25
Cześć,
samochód wystawiam ja. Był on zakupiony chyba na początku tego roku. Nie wystawiałem go, aż do wczoraj, ponieważ miałem sporo kłopotów, przeprowadzki i nie było okazji. Stan tego samochodu jest bardzo dobry - nie "bałem" się go wystawić na forumowej giełdzie.
Jak chcesz znać jakieś dokładniejsze dane - pytaj.
Uprzedzając kilka pytań:
samochód sprowadzony został w takim stanie blacharskim - jakim jest. Uszkodzony był wysprzęglik i w samochodzie zamontowany jest nowy wysprzęglik + pompa sprzęgła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum