Wysłany: Czw Lis 15, 2018 23:42 [Rover 45] Radio z monitorem
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2005
Witam!
Jestem posiadaczem rovera 45 z 2005 roku.
Planuję zakup radia rozmiaru DIN-1 z 7 calowym monitorem i możliwością podpięcia kamery cofania. Pytanie brzmi- czy uda mi się wspomniane radio podpiąć w roverze przy zachowaniu wszystkich funkcji pojazdu?
Podaje link do radia: *LINK*
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 15, 2018 23:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 12:14
A jakie funkcje masz na myśli? Przecież montujesz zwykłe radio bez żadnych przeróbek w instalacji . Większość z nas ma zamontowane radia nie fabryczne bo fabryczne są słabe.
Chodzi o funkcje typu bluetooth, ekran dotykowy i istotna dla mnie regulacja głośności z poziomu kierownicy- nie znam sie na podpinaniu radia, stąd moje pytanie.
Radio będzie działać normalnie, natomiast sterowanie z kierownicy zapewne bez odpowiedniego interfejsu nie ruszy. To zależy już od radyjka, czy w ogóle istnieje możliwość podłączenia sterowania oraz jaki konkretnie typ obsługuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum