Gratki zakupu To jeszcze brak do kompletu Daytony Super Sport jako wydechu końcowego oraz decata/cata sportowego
Aaaa...I jeszcze pytanie zamawiales pod vvc? Czy pod zwykłego?Bo szukam takiego zestawu do MGF z 2002 roku.Zwykly 1.8 120 kucy.I wszystko co mi wypluło to vvc do 2000r
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Tak ja kupiłem pod vvc , porównaj sobie czy masz na 4 śruby downpipe z kolektorem połączony czy na 6, zreszta jedyna różnica przeszkadzającą w montażu to sonda lambda w starym 4 śrubowym kolektorze jest zaraz przy łączeniu 4-2 a w 6 śrubowym przy 2-1, czyli przy misce. Dobra wiadomość mam dla ciebie taka że wszystkie ci podejdą wystarczy sąde zamontować w innym miejscu przewodu starczy, dłowice maja taki sam rozstaw i ilość szpilek a wydechy w wszystkich silnikach mgf i tf są wygięte w podobny sposób. Tak wiec możesz śmiało zsmawiać. A tłumik końcowy jakiś z nierdzewny będzie ale ja swój kolektor chce owinąć i przekładkę termiczna dać. Oczywiście kat sportowy tez będzie ale od rm motoru z nierdzewny , superflow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum