Dziękuję za odpowiedź oraz zainteresowanie . Być może komuś jeszcze przyda się ta informacja.
W moim Roverku nie mam podłokietnika a chciałem sobie zamontować , znalazłem na aukcji ładny w dobrej cenie tylko z R45 i nie byłem pewien czy będzie pasował.
Pozdrawiam.
A jakiego koloru ten podłokietnik , jaka cena i dlaczego tak drogo ?
................
Oczywiście żartuję , ale odnośnie koloru i ceny pytam na serio. Kupiłem ten z R45 ale kolor mi nie spasował
Dziękuję za zainteresowanie , chęć pomocy , odpowiedź , itd. ale właśnie ten , który kupiłem z R45 jest czarny a ja potrzebuję popielaty (ciemno-szary) auto mam w kolorze srebrnym.
Szyby też mam dwie elektryczne , cena 30 również jest bardzo fajna , tylko ten kolor
Ten z R45 miał być popielaty , na zdjęciach też tak wyglądał a w realu okazał się czarny i ma cztery szyby el. , chyba go odsprzedam dalej .... komuś.
[ Dodano: Sob Kwi 13, 2019 20:51 ]
Witam ponownie.
Postanowiłem odnowić zagadnienie ponieważ nie mogę znaleźć podłokietnika w moim (szarym , popielatym?) kolorze. Jak wcześniej pisałem mam podłokietnik czarny na cztery szyby el. , może ktoś potrzebuje właśnie taki a posiada popielaty , mogę się wymienić . Ilość przełączników do szyb dla mnie to nie problem , dam sobie radę z ewentualnymi przeróbkami. A może u któregoś z kolegów zalega gdzieś w garażu zapomniany , zbędny , po demontażu i byłby skłonny odsprzedać lub się wymienić ?
Czekam na posty , POZDRAWIAM , i z góry ........ Dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum