Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witajcie drodzy Roverkowicze!
Mam problem z "zaślepkami" na dachu, które przykrywają dziury i śruby na mocowanie ewentualnego bagażnika dachowego. Zgubiłem trzy z czterech i się obawiam, by tamtędy nie uciekała woda przy większych ulewach.
Da się gdzieś kupić takie zaślepki?
Bardzo proszę o odpowiedź!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 01, 2016 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
da się allegro lub nasi forumowi dostawcy albo od aut na częsci
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Mi tez odpadły zaślepki ale pasują idealnie zaślepki o VW LT 35 w drzwiach kierowcy i pasażera są.Zdjęcia zrobię i wieczorem wstawię.A dziś jeszcze widziałem w vito merc,też na takie same zaślepki i sobie wziąłem 2 szt.
Podepnę się pod temat i zapytam się o zaślepki relingów dachowych ale do nadwozia Kombi, widziałem już wiele 75'tek i mg zt-t bez owych relingów i wygląda o niebo lepiej i chce u sb taki zabieg przeprowadzić aczkolwiek potrzebował bym zaślepić czymś dziury po relingach, natomiast nie wiem gdzie można takowe zaślepki kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum