[ Dodano: Wto Wrz 21, 2010 10:17 ]
Podobno jakieś wstępne rozeznanie w terminach październikowych było, jak są już jakieś propozycję to piszcie, nam mógłby odpowiadać weekend 9-10. X.
Może będziemy mieli niespodzianki dla chętnych
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To wyślij PW do wszystkich z Łódzkiego i zobaczymy czy będzie jakiś odzew
Ja na razie mam weekendy zawalone, do tego sie jeszcze rozchorowałem, więc nic nie obiecuje, ale jak dam tylko rade to sie mnie tak łatwo nie pozbędziecie
[ Dodano: Pon Wrz 27, 2010 17:00 ]
a co myślicie o tym,żeby np. skoczyć na hamownie ? tylko wtedy by się przydała większa ilość aut, bo indywidualny pomiar kosztuje 150 zł , więc sądzę gdyby było ok. 10, to można było by sobie sprawdzić autka taniej
[ Dodano: Sro Wrz 29, 2010 12:49 ]
spot bedzie 9.10.2010 o godz. 17/18 przy parkingu (koło ronda) przy pasażu łódzkim
to będzie miejsce zbiórki, a później się zobaczy Margos ma mieć niespodzianki dla grupy łódzkiej
Dziękuję za zaproszenie! Niestety mam zjazd na uczelni w terminie 09-10.10, więc nie będę w stanie uczestniczyć. Ale mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się dojechać
proponuje po zapoznaniu się na parkingu,ze tak powiem pójść na kręgle, bilard, pub jakis
możemy np. zrobić rezerwacje w riff-raffie,ale do tego by bylo potrzebne potwierdzenie obecności rzucajcie jakieś swoje pomysły, bo przecież nie będziemy stali na parkingu ciągle
Ostatnio zmieniony przez Harry Sro Wrz 29, 2010 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum