dzieju, myslałem tez o tym ,ja to nawet niemoge bagażnika kluczykiem otwozyc , myslałem zeby dokupic jakąś zwykły sterownik ,tylko dochodzi nam znowu pilot
Dobrze gdyby T4 można by ustawić tą opcje, bo otwieranie bagażnika tylnego w R75 bez przycisku lub bez możliwości "z pilota" jest trochę uwstecznione. Mi osobiście przeszkadza ten brak w codziennym użytkowaniu.
Dobrze gdyby T4 można by ustawić tą opcje, bo otwieranie bagażnika tylnego w R75 bez przycisku lub bez możliwości "z pilota" jest trochę uwstecznione. Mi osobiście przeszkadza ten brak w codziennym użytkowaniu.
Zważając na to że R75 ma otwieranie bagażnika elektryczne, więc jaki problem było zrobić otwieranie z pilota od początku?
To jedno ze zwykłych niedociągnięć konstruktorów i nie wiadomo czym to tłumaczyć, bo przecież nie obniżeniem kosztów. Zupełnie jak np brak w komputerze opcji chwilowego spalania (po wejściu w diagnostykę komputera, ta funkcja jest dostępna), oraz domykania i otwierania szyb z pilota. Dziwię się bo jako konstrukcja powstała przy współpracy BMW, a we wszystkich BMW z tych roczników możemy sobie wygodnie zamknąć i otworzyć szyby z pilota...
...ale co tam, za to nasze auto jest przynajmniej piękne
Podobno jeśli wersja auta posiada taką opcję (otwieranie pilotem klapy bagażnika przez dłuższe przytrzymanie przycisku otwierającego) to można ją uaktywnić kombinacją przycisków na pilocie...
W samym T4 nie było takiej opcji w wersji poliftowej, która dzisiaj odwiedziła nas na spocie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja mam otwieranie z pilota klapy ( z tym żę to kombi poliftowe) , ale kiedyś Mariusz patrzyl i u mnie nie można było ustawić przysuwania fotela na podstawie pilota którym sie otwiera auta
Ale jak bym miał wybierać ustawianie pilota czy otwieranei klapy to i tak wybrał bym otwieranie klapy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum