Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Które z tych opcji : podgrzewanie foteli,tempomat,roleta elektr., pełna opcja webasto - można założyć bez większych problemów biorąc pod uwagę to że tych dodatków nie mam. O tempomacie słyszałem - kwestia sterownika najtrudniejsza (anglik może być?), a podgrzewanie tyłka? Jak sprawa też ma się z roletą elektryczną montowaną z tyłu. Da się też uzyskać pełną opcję webasta wraz pilotem i sterownikiem w podłokietniku?
Tank you za pomoc
Luki
_________________ Diaboł was zeżre!
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 07:26, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 13:28
sam zakładałem rolete elektryczną i bez problemów zamontowałem jeśli ma się kontrole trakcji to kabel powinien być wolny , ale musisz to dokładnie sprawdzić nad tempomatem pracuję , jeśli masz skóre z podgrzewaniem i ręcznie ustawiane fotele to możesz kupić siedzenia elektryczne i zamontować sobie elektrykę bez pamięci - już sprawdzone i potwierdzone
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie mam skóry ani elektr. ustawianych siedzeń ani podgrzewania - oczywiście podgrzewanie się przydałoby i elektryka też ,ale ze skórą to podziękuję . Więc same maty grzewcze można jakoś dołożyć? czy to tylko only for skóra.
Nie mam skóry ani elektr. ustawianych siedzeń ani podgrzewania - oczywiście podgrzewanie się przydałoby i elektryka też ,ale ze skórą to podziękuję . Więc same maty grzewcze można jakoś dołożyć? czy to tylko only for skóra.
Nie, ja mam podgrzewane fotele w wersji z welurem (wersja Ash Grey "Speckle" Velour ) - osobiście nie trawię skóry na siedzeniach - gdziekolwiek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 157 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 08:47
Co do doposarzenia ja mam kontrolę trakcji i tempomat.
Czy po dokupieniu panela z przyciskami ( podgrzewania foteli i rolety) oraz oczywiście rolety i mat grzewczych wystarczy podpiąc to wszystko do wtyk czy trzeba dodatkowo przeciągać jakieś kable?
Podepne się pod temat. Czyżby doposażenie roverka w kontrolę trakcji było takie proste? Ja nie mam nic tzn rolet, siedzen elektrycznych itp. Wiec czy w moim przypadku da się to zrobić? Ważna jest tylko pompa od absu?
DamKam ja juz kiedyś na forum poruszałem temat kontroli trakcji i z tego co pamietam jednoznacznie powiedziane było, że jesto to poprostu niemożliwe, jednak czekamy na PHJOWI Nadzieja jest najważniejsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum