Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam, nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na mój problem, szukam odpływu klimatyzacji w moim Roverku, zbiera mi się woda pod fotelem kierowcy i myślę że zapchał mi się odpływ klimy. Ktoś coś wie na ten temat? Gdzie mogę szukać przyczyny? Bardzo was proszę o pomoc.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 28, 2019 21:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam wersję bez szyberdachu, czytałem właśnie gdzieś że jakieś wężyki są w słupkach z szyberdachu i lubią się zatykać, aczkolwiek mnie ten problem nie dotyczy.
Też zbierała mi się woda podczas używania klimatyzacji. Okazało się, że popękał mi wężyk odprowadzający wodę. Znajduje się on za schowkiem pasażera. Wychodzi z obudowy nawiewu i idzie aż do ściany grodziowej. Sprawdź, może tamtędy leci woda.
Też zbierała mi się woda podczas używania klimatyzacji. Okazało się, że popękał mi wężyk odprowadzający wodę. Znajduje się on za schowkiem pasażera. Wychodzi z obudowy nawiewu i idzie aż do ściany grodziowej. Sprawdź, może tamtędy leci woda.
Okej dziś to sprawdzę i dam znać
[ Dodano: Pią Paź 04, 2019 06:08 ]
Witam, jednak to nie od klimy, klima jest ok, dziś w nocy padał mocny deszcz i znów jest powódź pod nogami kierowcy... Muszę dziś po pracy zostać na warsztacie i lać go wodą i szukać skąd leje
[ Dodano: Sob Paź 19, 2019 23:48 ]
Witam problem tkwił w nieszczelności szyby, odkleiła się od ramy i woda wciekała do środka. Temat rozwiązany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum