Wysłany: Wto Kwi 06, 2021 18:53 [R75] Przycisk centralnego - problem
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Koledzy,
po wymianie modułu komfortu BCU przestał połowicznie działać przycisk centralnego umieszczony przy ręcznym.
Teraz można otwierać i zamykać tylko przyciskiem z oznaczeniem zamkniętej kłódki.
Tak to wygląda na module 1522 poliftowym.
Na moim starym przedliftowym działa normalnie.
Co zmienić w ustawieniach ewentualnie może jakieś kabelki przy przycisku trzeba podmienić?
Czym dalej w las, tym więcej... niespodzianek
Myślę, że w toafie na bank jest furtka. Proszę o podpowiedź
_________________ Każda podpowiedź jest dla mnie bezcenna
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 06, 2021 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest normalna rzecz. W polifcie jest inny guzik. Toafem nic nie zrobisz. W grę wchodzi zmiana przełącznika na polift + zmiana pinów w wtyczce, albo przerobienie aktualnego guzika. Sam zmieniałem moduł i powiem tak, ja nic nie robiłem, po prostu się przyzwyczaiłem
To mnie uspokaja, że niczego nie zepsułem
Niemniej wolałbym mieć jak należy.
Czy taka przeróbka przycisku jest skomplikowana?
Rozumiem, że albo przeróbka przycisku albo wtyczki, tak?
Nie piszę o przycisku poliftowym bo pewnie ciężko będzie dostać
Edit:
Przycisk polift zakupiony
Pytanie jak zmienić kabelki we wtyczce by wszystko działało...
_________________ Każda podpowiedź jest dla mnie bezcenna
To jest normalna rzecz. W polifcie jest inny guzik. Toafem nic nie zrobisz. W grę wchodzi zmiana przełącznika na polift + zmiana pinów w wtyczce, albo przerobienie aktualnego guzika. Sam zmieniałem moduł i powiem tak, ja nic nie robiłem, po prostu się przyzwyczaiłem
Ja mam identyczną sytuację i też do tego się przyzwyczaiłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum