Wysłany: Sob Wrz 07, 2019 20:29 [MGF] klapa z MGTF
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Przeglądam ogólnie modele MG i tak patrzę na model wyższy od mojego po 2001 roku, patrze na klapę że ma fajną jakby lotkę wyprofilowaną czy taka klapa podejdzie do mojego MGF?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 07, 2019 20:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mgf ma linie nadwozia lagodna i zaokraglona.Popatrz na przod i boczne wloty.TF ma juz bardziej agresywna,przod wloty etc.Mix jednego z drugim pasuje jak swini siodlo Ale jesli poprzestaniesz tylko na tylnej klapie to jeszcze bedzie jakos wygladac.A MGF mial na prawde ladny spoiler ktory na dodatek spelnial swoje zadanie.Zreszta to Twoje autko i Ty powinienes byc z niego zadowolony.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Tez myślę że lotka zrobi lepszą robotę. Ja do tf będę też lotke dokładał. Dla mnie największą robotę robią pałąki za zagłówkami i ładny windshot. MGFa nie powinno sie psuć dokładkami z TFa. Są ładne dokładki do zderzaka przód i lotki np z wersji trophy. Jak bym mial F to bym raczej robił go na wersje trophy.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
U nas też już zdrożały taki jak mój ostatnio po 18k były a jak kupowałem to max 16k pln
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum