Wysłany: Sob Sty 11, 2020 11:28 [R75] Długość łączników stabilizatora.
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Mam pytanie odnośnie łączników stabilizatora. Ostatnio zamówiłem nowy jedną sztuke z allegro, zabrałem się za wymianę i okazało się, że nowy jest sporo dłuższy od tego który miałem. A że stary musiałem wyciąć to mam problem i nie wiem czy mogę 1-2 dni przejeździć bez jednego łącznika? No i jaką długość powinny mieć łączniki? Nowy razem ze śrubą ma około 39 cm. stary jest sporo krótszy. W załączniku zdjęcie. W ręku trzymam stary, u dołu są na równi więc widać różnicę.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 11, 2020 11:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W takim razie czekam na jakiekolwiek informacje. Ewidentnie któryś jest nie taki jak trzeba a głupio by było kupić drugi zły... Jak na razie 120 km ostrożniej zrobione bez jednego łącznika, ale jakoś dziwnie się jechało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum