Co myślicie o sportowym filtrze powietrza i porządnym dolocie zimnego powietrza juz wiem jak co zamontowac i gdzie zeby stozek nie pobieral cieplego powietrza z silnika. Filterek bedzie za akumulatorem a zimne powietrze z fabrycznej rurki, tylko zastanawiam sie czy cos sie moze stac z silniczkiem z uwagi ze jest dosyc wyzyłowany 1.6(111ps) Uszczelka pod głowica czy cos, moze ma to jakis wplyw na nia??? Co o tym myslicie??
Z góry dziekuje za odpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 16:22
dzis sciągłem stożek i cały dolot na który wydałem którąś tam stówe...i zamiast tego pokombinowałem z seryjnym dolotem i dałem mu dodatkowy nawiew zimnego powietrza...i moge przyznać ze w porównaniu do stożka różnica jest odczówalna...fotorelacje zapodam wieczorem bo aparat zostawiłem u dziewczyny:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzis sciągłem stożek i cały dolot na który wydałem którąś tam stówe...i zamiast tego pokombinowałem z seryjnym dolotem i dałem mu dodatkowy nawiew zimnego powietrza...i moge przyznać ze w porównaniu do stożka różnica jest odczówalna...fotorelacje zapodam wieczorem bo aparat zostawiłem u dziewczyny:)
kolin proponowałbym jednak dalej ciągnąć ten temat, by było to wszystko na temat stożka bardziej czytelne
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum