Witam klubowiczów.
Mam pytanie odnośnie przelotowego układu wydechowego w R620 SDi.
Z czym muszę się pogodzić po takim zabiegu, nie wspominając o hałasie.
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 19:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na temat diesli mam zdanie bardzo dobre, tylko musi byc jeden warunek, diesel musi miec turbo. Osiagi przyzwoite, spalanie male, a przyspiesza na niskim zakresie obrotow dobrze i nie trzeba go pilowac i zarzynac jak benzyny dla mnie diesel to jest cos wspanialego, jedyne co mnie irytuje to ze klekocze jak jest zimny. A przelot w dieslu to dla mnie jak przyczepienie spoilera do malucha
na temat diesli mam zdanie bardzo dobre, tylko musi byc jeden warunek, diesel musi miec turbo. Osiagi przyzwoite, spalanie male, a przyspiesza na niskim zakresie obrotow dobrze i nie trzeba go pilowac i zarzynac jak benzyny dla mnie diesel to jest cos wspanialego, jedyne co mnie irytuje to ze klekocze jak jest zimny. A przelot w dieslu to dla mnie jak przyczepienie spoilera do malucha
He he, dobre
Popieram, ciemna strona mocy nie jest teraz już taka zła, jak jeszcze kilkanaście lat temu
haha.. ale stare tematy ale jak kogoś interesuje to przelot lub wolny wydech to tylko plus na Diesla. W Dieslu z Turbo Turbina jest największym tłumikiem dla całego układu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum